Samarbejdspartnere

Sweetohms
sweetohms-pictos-se-no.jpg

Sweetohms er ledende indenfor skærmede installationskomponenter. Produkterne skærmer både mod elektriske og magnetiske felter. Sweetohms® innovation gør det muligt at møde de nyeste krav for bæredygtig byggeri, ved å forbedre indemiljøet. Denne patenterede teknologi fjerner uønskede elektromagnetiske felt og hæver kvaliteten på bygget. Mere information https://www.sweetohms.com

Sweetohms produktkatalog (skandinavisk version)

Yshield GmbH

Yshield er en af de førende aktører inden afskærmning mod EMF og EMR. Gennem Yshield kan Strål tilbyde skræddersyede løsninger for afskærmning mod elektromagnetisk stråling og EMF.

 

Mere information www.yshield.de

Yshield product catalog

Danell GmbH

Danell GmbH producerer skærmede komponenter for elektriske installationer. Løsningerne inkluderer standards plug and play enheder som forlængerledninger, skrivebordsbeskyttelse, flimmerfri belysning og elementer for elektrisk installation.   

 

Mere information www.danell.de

Danell product catalog

Bajog Electronics

Bajog Electronics GmbH er af de yderst specialicerede virksomheder indenfor EMC (elektromagnetic compatibility).

 

Bajog Electronics er en højkompettence virksomhed, både indenfor analyse af EMC og indenfor produktion af specialtilpassede filtreringsløsninger for sikring af stabil drift af både lav- og stærkstrømsløsninger. Strål representerer Bajog Electronics GmbH i Skandinavia.

 

Mere information www.bajog.de

EMF-Consult
EMF-Consult

EMF Consult leverer måletjenester og produkter for kartlegging og redusering av elektromagnetisk belastning i hjemmet, på arbeidsplassen, i barnehager og på skoler. Derudover udbyder de kurser og certificeringer indenfor