Tjenester for erhverv og privat

Strål er en professionel konsulentvirksomhed indenfor analyse af elektriske og magnetiske lavfrekvendte felter (EMF), højfrekvent elektromagnetisk stråling (EMR). Strål tester og dokumenterer strålingsniveauer i henhold til de gældende grænseværdier og anbefalinger, og formidler løsninger for reduktion af eksponeringen.
Kontaktfri boligtjek

 

Du kan selv gennemføre en måling vejledet af Strål, sende resultaterne til os og få en udførlig rapport tilbage.

 

Det kan selvsagt ikke sammenlignes med et konsulentbesøg med professionelle instrumenter, men det kan give et rigtig godt overblik og vil i mange tilfælder være godt nok for at forbedre strålingseksponeringen derhjemme.

Den rimeligste måde at få et godt overblik over det elektromagnetiske miljø i din bolig på. 

Læs mere

 

 

Produkter 

 

Strål formidler og forhandler skærmet elektrisk udstyr, skærmet installationsmateriel til elektroinstallatører, produkter til afskærmning, frekvensfiltere, samt måleraparater inden EMF, EMC og EMR, både enkle og avancerede.  

 

Vi forhandler sortimentet til alle vores samarbejdspartnere

 

Kontakt os, så finder vi sammen de rette løsninger for dig, sammen med et helt uforpligtende tilbud.

Boligtjek med rapport

 

Et elektromagnetisk boligtjek er en grundig gennemgang af din bolig for både højfrekvent elektromagnetisk stråling (EMR) og lavfrekvente elektriske og magnetiske felter (EMF).

 

Analysen er lavet efter en fast standardiseret procedure som sikrer, at resultaterne kan efterprøves og sammenlignes. Rapporten indeholderuddybende forklaringer samt information om EMF og EMR.

 

Læs mere

Bolig købsrapport

 

Inden et boligkøb bliver bindende kan det være fornuftig at få strålingen tjekket. Strål tilbyder tjek af boliger for højfrekvent elektromagnetisk strålng (EMR), typisk fra nærtliggende mobilmaster, radar etc.

 

Strål tjekker også de lavfrekvendte elektriske og magnetiske felter (EMF), som typisk kan opstå i boligen selv eller fra omkringliggende jernbaner, kraftkabler i gader og højspændtmaster. 

 

Læs mere

Konsulenttjenester

Strål tibyder analyse og rådgivning omkring emnerne højfrekvent elektromagnetisk stråling (EMR), og lavfrekvente elektriske og magnetiske felter (EMF), samt måling og løsninger for elektrisk støj, EMC.

 

Vi kan engageres på timesbasis og giver gerne et uforpligtende tilbud på den udfordring vi kan hjælpe dig med.

 

Læs mere 

 

Arbejdsmiljø

Strål tilbyder undersøgelse af arbejdspladser med dokumentation af strålingsniveauer, samt løsninger for at reducere eksponeringen.

 

Gennem dette kan vi reducere belastningen for medarbejder med EHS, og skabe et skånsomt miljø for medarbejdere. 

 

Læs mere