Tjenester for erhverv og privat

Strål er en professionel konsulentvirksomhed indenfor analyse af elektriske og magnetiske lavfrekvendte felter (EMF), højfrekvent elektromagnetisk stråling (EMR), og støj på elektriske anleg (EMC). Strål formidler løsninger for reduktion af eksponeringen i de nævnte områder. 
EMC

 

Strål måler elektriske anleg for støj, og vurderer behov for tiltag for at sikre komponentsikkerhed og driftssikkerhed af tekniske installationer.

 

Målgruppe er primært erhvervsmarkedet, men tjenesterne er også tilgængelige for private  der ønsker en gennemgang og eventuelt reduktion af "dirty electricity".

 

Læs mere

 

 

Boligtjek med rapport

 

Et elektromagnetisk boligtjek er en grundig gennemgang af din bolig for både højfrekvent elektromagnetisk stråling (EMR) og lavfrekvente elektriske og magnetiske felter (EMF).

 

Analysen er lavet efter en fast standardiseret procedure som sikrer, at resultaterne kan efterprøves og sammenlignes. Rapporten indeholderuddybende forklaringer samt information om EMF og EMR.

 

Læs mere

Bolig købsrapport

 

Inden et boligkøb bliver bindende kan det være fornuftig at få strålingen tjekket. Strål tilbyder tjek af boliger for højfrekvent elektromagnetisk strålng (EMR), typisk fra nærtliggende mobilmaster, radar etc.

 

Strål tjekker også de lavfrekvendte elektriske og magnetiske felter (EMF), som typisk kan opstå i boligen selv eller fra omkringliggende jernbaner, kraftkabler i gader og højspændtmaster. 

 

Læs mere

Produkter 

 

Strål formidler og forhandler skærmet elektrisk udstyr, skærmet installationsmateriel til elektroinstallatører, produkter til afskærmning, frekvensfiltere, samt måleraparater inden EMF, EMC og EMR, både enkle og avancerede.  

 

Vi forhandler sortimentet til alle vores samarbejdspartnere

 

Kontakt os, så finder vi sammen de rette løsninger for dig, sammen med et helt uforpligtende tilbud.

Konsulenttjenester

Strål tibyder analyse og rådgivning omkring emnerne højfrekvent elektromagnetisk stråling (EMR), og lavfrekvente elektriske og magnetiske felter (EMF), samt måling og løsninger for elektrisk støj, EMC.

 

Vi kan engageres på timesbasis og giver gerne et uforpligtende tilbud på den udfordring vi kan hjælpe dig med.

 

Læs mere 

 

Arbejdsmiljø

Strål tilbyder undersøgelse af arbejdspladser med dokumentation af strålingsniveauer, samt løsninger for at reducere eksponeringen.

 

Gennem dette kan vi reducere belastningen for medarbejder med EHS, og skabe et skånsomt miljø for medarbejdere. 

 

Læs mere

Strål reducerer stråling - professsionelt                                                 Strål CVR: DK35989285

FOLLOW US:

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon